KERRANKIN kunnon ”kekkerit” heti aamutuimaan! TOSIN ystävälläni Katjalla ja minulla oli Naantalia kohti suunnatessamme vielä asiasta aikamoisia epäilyksiä, MUTTA jopa kesäisestä Naantalista voi näköjään löytää parkkipaikan ”pelipaikoilta”, pitää vain olla parkkeeraamassa puoli seitsemältä aamulla!

NIINPÄ näimme, kun #Suomi100 -juhlavuoden unikeko Tuomas Levanto (Naantalin venemessujen toimitusjohtaja) molskautettiin veteen.

JA koskapa myyntinäyttely avasi ovensa heti unikeon veteen kippaamisen jälkeen, pääsimme myös hengailemaan Jukka Rintalan kanssa!

AI NIIN, ja presidentti Niinistö oli vielä Kultarannassa, kun kiersimme siellä jo 33 vuotta toimineen huippuluokan oppaan johdolla, mutta ihan kierroksen lopussa huomasimme, että varusmies oli laskenut lipun salosta, ja portista ajoi ulos musta auto.. Mitäköhän Putinia kohti liikkeelle lähteneen presidentin mielessä mahtoi liikkua..?

PS. Suomeksi ’unikeko’ on samanlainen haukkumasana kuin vaikka ’äkäpussi’, mutta ruotsiksi ’sjusovare’ eli seitsemän nukkujaa. 200-luvulla keisari Deciuksen aikaan nimittäin kristittyjä vainottiin, ja tarinan mukaan seitsemän efesolaismiestä piiloutui luolaan, josta he heräsivät vasta parisataa vuotta myöhemmin heinäkuun 27. päivänä!