IMG_2846IMG_2845

Minullahan on nojatuolihaikuilija -haikublogissani kuokkavierasriesana rietas enkelipimu, joka tosin on riekkunut siellä vähemmän sen jälkeen, kun perusti oman naamakirjasivunsa. Ja sielläpä on nyt käynnissä ARVONTA, palkintona ruskea teepaita, jonka etupuolella on tuo kylä-logo ja takapuolella tuon pakun kyljessä oleva teksti! Käykää ihmeessä osallistumassa, arvonta on käynnissä tämän viikon loppuun asti!

Itsekin omalla ruukkiturneellani ihastuin Mathildedalin kyläleipuri Elina Rantamäen leipomon iloiseen tunnelmaan, herkullisista juurileipomuksista nyt puhumattakaan. Siksi sitä enkelipimun tavoin mieluusti ja pyytämättä mainostan. Tuollaiset pienet, toimipaikkaansa juurtuneet yritykset ovat kaikkien kannalta paljon parempi vaihtoehto kuin kansainväliset ketjut, jotka ketjuttavat omistusrakenteensa verottajan ulottumattomiin eivätkä paikallisista piittaa piirun vertaa.

PS, Korviini kantautui, että Mathildedalin kyläleipomossa olisi töitä tarjolla syyskuusta alkaen kyläpuodin asiakaspalvelutehtävissä, viikonloppuisin ja loma-aikoina, mikä sopisi hyvin esim. opiskelijalle. Jos siis tunnet jonkun Salon seudulla asuvan, jota voisi kiinostaa, vinkkaapa asiasta!